Logo - Technical Moves
Control the ball, then yourself.

Leer ons kennen

Wij bieden privétrainingen op maat van de leeftijd en het niveau aan. Hierin is techniek samengevoegd met onze kenmerken. Wij creëren een omgeving met de nodige technieken en moderne toestellen om het kind een betere ontwikkeling te bieden.

Hoe zien we het

Onze visie.

In onze techniektrainingen staat de voetballer centraal. Onze uitgangspunt luidt: “Control yourself, then the ball.” We streven naar een betere ontwikkeling van het kind. Door onze trainingen willen wij jonge spelers/speelster de kans geven om hun kwaliteiten te verbeteren. Voor TechnicalMoves telt maar 1 ding, en dat is de ontwikkeling van de kinderen.

– Dries Van Houtteghem & Bram Vercoutere​

Hoe werkt het

Werkwijze

TechnicalMoves wil het beste uit elke speler/speelster halen. Wij bieden trainingen op maat van de leeftijd en het niveau aan. Hierin is techniek samengevoegd met onze kenmerken. De trainingen zijn in levels opgebouwd. Wij creëren een omgeving met de nodige technieken en moderne toestellen om het kind een betere ontwikkeling te bieden.

Wat bieden wij de kinderen:

P1140671 (2)
P1140763 (2)
DE TRAINERS

DRIES & BRAM

TechnicalMoves bestaat uit twee trainers. Twee trainers die heel gepassioneerd zijn door sport. Beide hebben de kans gekregen om een opleiding van een hoog niveau te volgen. Na jarenlang zelf te voetballen hebben de trainers een pijnlijke beslissing moeten nemen: stoppen met voetballen.

MAAR voor beide ging een nieuwe deur open.

Zin om nog veel meer bij te leren én plezier te maken?