Groepstraining

Inbegrepen

De privé trainingen zijn in 4 sessies opgedeeld. Waarom? Hierdoor kunnen we de trainingen opbouwen in levels, dan is de weg naar betere motorische vaardigheden gemakkelijker. Dit zorgt voor een betere ontwikkeling van het kind.
Het verwerken van onze kenmerken in onze trainingen, maakt ons heel speciaal. Door deze elementen te verwerken, worden de kinderen enorm gestimuleerd. Hierdoor moet het kind heel veel nadenken, wij proberen alle mogelijke prikkels in 1 oefening te gebruiken. Het kind kan heel snel en heel goed, in alle motorische vaardigheden, verder ontwikkelen.

De trainingen worden opgedeeld per leeftijd.
Kinderen moeten bekwaam zijn om te leren bewegen.. Hierdoor laten we ze veelzijdig bewegen met/zonder bal. De oefeningen worden aanbod gebracht met SPELEN als middel. Die speelse manier verwerken wij door onze gespecialiseerde elementen. Wij zorgen voor de prikkels om hen veelzijdig beter te leren bewegen, met als middel en doel: bewegingsvaardigheden verbeteren. Dit weliswaar nog altijd door onze elementen: de nodige technieken en moderne toestellen = FUN.
Na elke sessie kunnen de TechnicalMovers, de ingeschreven speler/speelster, een evaluatiefiche terugvinden op hun eigen pagina.

De privé trainingen zijn in 4 sessies opgedeeld. Waarom? Hierdoor kunnen we de trainingen opbouwen in levels, dan is de weg naar betere motorische vaardigheden gemakkelijker. Dit zorgt voor een betere ontwikkeling van het kind. Het verwerken van onze kenmerken in onze trainingen, maakt ons heel speciaal. Door deze elementen te verwerken, worden de kinderen enorm gestimuleerd. Hierdoor moet het kind heel veel nadenken, wij proberen alle mogelijke prikkels in 1 oefening te gebruiken. Het kind kan heel snel en heel goed, in alle motorische vaardigheden, verder ontwikkelen.

De trainingen worden opgedeeld per leeftijd. Kinderen moeten bekwaam zijn om te leren bewegen.. Hierdoor laten we ze veelzijdig bewegen met/zonder bal. De oefeningen worden aanbod gebracht met SPELEN als middel. Die speelse manier verwerken wij door onze gespecialiseerde elementen. Wij zorgen voor de prikkels om hen veelzijdig beter te leren bewegen, met als middel en doel: bewegingsvaardigheden verbeteren. Dit weliswaar nog altijd door onze elementen: de nodige technieken en moderne toestellen = FUN.
Na elke sessie kunnen de TechnicalMovers, de ingeschreven speler/speelster, een evaluatiefiche terugvinden op hun eigen pagina.

Zin om veel bij te leren én Heel veel plezier te maken?